Woman at home on sofa wrapped in blanket blowing her nose
Kvinde har fået influenza

Læs om influenza


I starten kan en influenza virke som en forkølelse. Men der er tre primære influenza-vira, som forårsager en meget mere alvorlig infektion. Influenzasymptomer viser sig også hurtigere og når normalt deres maksimum efter 2 til 3 dage. Inden for 5 til 8 dage burde du endelig begynde at få det bedre. Symptomer på influenza omfatter feber, ondt i halsen, hovedpine, muskelsmerter, træthed, tilstoppethed og hoste.

Lindring
Hvordan slipper du af med en influenza i en fart? Der er normalt ingen grund til at gå til læge, da simple råd som at få rigelig hvile, holde sig varm og drikke rigeligt vand for at holde sig hydreret er til stor nytte. Drikke med honning og citron er en god måde at lindre ondt i halsen.

Antibiotika hjælper ikke mod influenza, da de er beregnet til at behandle bakterier og ikke et virus. Det er bedst at gemme antibiotika til, når du har brug for det, og undgå at udvikle resistens mod behandling af en infektion.

En tilstoppet næse er et af de værste symptomer på influenza. Skylning af næsen, dampbehandlinger og luftbefugtere er gode til at åbne en tilstoppet næse. Hvis du har brug for hurtig lindring, mens du er på farten, kan medicinsk behandling som Otrivin hjælpe med at skabe passage i næsen.

Til influenza anbefaler vi:

HURTIG LINDRING VED TILSTOPPET NÆSE OG BIHULEBETÆNDELSE

Læs mere

Otrivin Næsespray

HAR DU BRUG FOR HURTIG LINDRING?

Find den nærmeste forhandler, eller køb online.

Find butik