Older woman breathes deeply after probably cleaning her nasal passages of air pollutants with Otrivin Breathe Clean.

Næsesuger

En næsesuger er et medicinsk udstyr, som kan anvendes til at lindre tilstoppet næse hos dit barn eller spædbarn.

Anvend en næsesuger til din forkølede baby

Det kan være meget frustrerende for et spædbarn at være tilstoppet i næsen. Dette skyldes at babyer hovedsageligt trækker vejret gennem næsen. En forkølet baby med tilstoppet næse vil derfor blandt andet have svært ved at spise, da det kan være svært at trække vejret gennem munden samtidig med amning. Det er derfor vigtigt at sørge for at lindre den tilstoppede næse, så spædbarnet kan trække vejret ordentligt.

En næsesuger kan nemt anvendes, hvis dit barn eller spædbarn er forkølet og har tilstoppet næse og ikke er i stand til at pudse næse. En næsesuger lindrer hygiejnisk og blidt en tilstoppet næse og er specielt designet til børn op til to år.

OtriBaby Næsesuger anvendes til babyer med tilstoppet næse, f.eks. i forbindelse med forkølelse.

Sådan anvender du OtriBaby næsesuger

Du kan anvende en næsesuger, når dit barn har tilstoppet næse. En næsesuger anvendes ved først at indsætte et engangsfilter i den centrale del af næsesugeren. Herefter bør du sørge for at barnet sidder så oprejst som muligt, inden du anvender næsesugeren. Du kan nu indføre næsesugerens top i det ene næsebor og suge langsomt og forsigtigt gennem mundstykket. Efterfølgende kan du gentage behandlingen i det andet næsebor. Til sidst kasserer du det brugte engangsfilter. Herunder kan du følge stepsene trin for trin:

  1. Placer først et engangsfilter i den centrale del af næsesugeren
  2. Sæt herefter barnet så oprejst som muligt
  3. Før næsesugerens top ind i barnets ene næsebor
  4. Sug langsomt og forsigtigt gennem mundstykket
  5. Gentag behandlingen i det andet næsebor
  6. Til sidst skal du fjerne og kassere det brugte engangsfilter

Læs altid indlægssedlen grundigt inden brug.

Symptomer på at dit spædbarn er forkølet

Hvis du har grund til at tro at dit spædbarn er forkølet, er der flere symptomer du børe være opmærksom på. Det er meget normalt at spædbørn bliver forkølet flere gange i løbet af dets første leveår. Forkølelse går i de fleste tilfælde over af sig selv, men derfor kan symptomerne stadig opleves voldsomme, især hos børn og spædbørn.

Forkølelse er en virusinfektion der opstår i slimhinderne i enten halsen, munden eller næsen. Symptomerne viser sig gennem flere forskellige ting som f.eks. løbende eller tilstoppet næse, hoste eller hovedpine. Forkølelse er en meget smitsom sygdom og babyer er især modtagelige overfor virusset, da deres immunforsvar ikke er fuldt udviklet. Ved hver forkølelse udvikles der nye antistoffer, som gør det sværere at blive forkølet næste gang. Hvis dit barn er forkølet og har tilstoppet næse, er det vigtigt at sørge for, at det kan få luft. Med OtriBaby næsesuger kan du hurtigt lindre den tilstoppede næse.

* Preparatomtale 0,5 og 1,0 mg/ml 07.03.2019